Aktualności

Żyjemy w czasach, w których nie ma już miejsca na bylejakość. Jeśli ktoś nie przykłada należytej wagi do zapewniania klientom możliwie najwyższego standardu, niemal natychmiast zostaje wyprzedzony przez konkurencję, a jego pozycja na rynku błyskawicznie traci na wartości. Jak zatem wyróżnić się na tle innych i zainteresować odbiorców swoimi usługami? Dziś omówimy ten temat na przykładzie restauracji hotelowych. 

Restauracja wizytówką obiektu

Jeszcze jakiś czas temu znaczenie restauracji hotelowych nie miało tak dużej wartości, a one same często kojarzyły nam się jedynie z pewnego rodzaju dodatkiem. Goście mieli możliwość zjedzenia pożywnego śniadania czy wypicia wieczornego drinka, ale menu nie było przesadnie rozbudowane i skłaniało się raczej ku minimalizmowi. Wraz z biegiem lat, sytuacja ta uległa jednak diametralnej zmianie. Właściciele zdali sobie sprawę, że restauracja hotelowa może być nie tylko dodatkiem, ale wręcz stanowić wizytówkę danego obiektu i przyciągać w swoje progi także gości z zewnątrz. Od tamtego czasu rozpoczął się pewnego rodzaju wyścig. Wyścig jakości

Dbałość o efektowny i niebanalny wystrój, coraz bardziej rozbudowane menu, znakomita obsługa kelnerska czy zatrudnianie wysokiej klasy szefów kuchni – to tyle niektóre elementy, z jakich zaczęto korzystać, aby wyróżnić się na tle konkurencji. I tak to powinno wyglądać, ponieważ zainteresowanie klientów należy zdobywać właśnie poprzez oferowanie jak najwyższej jakości. Takie zasady przyświecają nam w Villa Hoff w Trzęsaczu, w ten sposób chcemy codziennie dbać o komfort i zadowolenie naszych gości.

Sekrety szefa kuchni

Tworząc restaurację, przyświecała nam jedna myśl: sprawienie, aby była ona wyjątkowa. To właśnie dlatego skompletowaliśmy zgraną i kompetentną załogę, której ze spokojem możemy powierzyć tę sferę naszej działalności. Sympatyczni, uśmiechnięci i profesjonalni kelnerzy dbają o należyty poziom obsługi, za doznania kulinarne odpowiada natomiast nasz szef kuchni, czyli główna postać restauracji

Tę zaszczytną i odpowiedzialną funkcję w Villa Hoff w Trzęsaczu pełni Jacek Sawinda, wysokiej klasy specjalista, absolwent szkół kierunkowych, uczestnik wielu prestiżowych kursów i warsztatów kulinarnych. To właśnie on stworzył własne menu a’la carte oraz wprowadził do naszej oferty dania typowo Wellness, aby dopasować je do charakteru obiektu.

Villa Hoff –  otwórz się na nowe smaki

Z wielką przyjemnością zapraszamy zatem Państwa w nasze gościnne progi, abyście samodzielnie mogli przekonać się o tym, ile satysfakcji może przynieść wizyta w wartościowej restauracji hotelowej. Przyjemny wystrój, profesjonalna obsługa oraz przede wszystkim walory kulinarne, które zapewniamy poprzez używanie świeżych, jakościowych produktów i pomysłowość naszego znakomitego szefa kuchni. To właśnie między innymi te czynniki powinny sprawić, że spędzenie tego czasu w naszym obiekcie okaże się prawdziwą przyjemnością

Zapraszamy zatem serdecznie do skorzystania z propozycji i do zobaczenia w Trzęsaczu!