Villowa spiżarnia to nasz sposób na dzielenie się miłością do smacznego i dobrego jakościowo jedzenia. Nasi kucharze bazują wyłącznie na lokalnych i sprawdzonych produktach, aby wydobyć z nich to, co najlepsze.
Prowadząc Villę Hoff w Trzęsaczu, skupiamy się przede wszystkim na tym, aby zagwarantować gościom wyjątkowe przeżycia i odczucie luksusu na każdym kroku. Z tego względu nasza Villowa spiżarnia składa się głównie z produktów pozyskiwanych od lokalnych przedsiębiorców, aby zachować ich maksymalną świeżość i naturalny smak. Największe zainteresowanie wśród wielu smakoszy budzą nasze potrawy przygotowane z wykorzystaniem łososia jurajskiego — pochodzącego z pobliskiej ekologicznej hodowli Jurassic Salmon.
Przetwory pochodzące z naszej spiżarni udostępniamy przede wszystkim podczas śniadań w restauracji, obiadokolacji, a także jako element menu degustacyjnego. Z racji dużego zainteresowania naszymi wyrobami przygotowaliśmy ofertę zakupu na wynos. Dzięki temu nasi goście mogą podarować swoim bliskim domowe konfitury w różnych smakach, zabrać je ze sobą do domu lub stworzyć z nich oryginalny prezent! Umieszczone w bezpiecznych opakowaniach przetwory spiżarni idealnie nadają się dla smakoszy, poszukiwaczy nowych smaków, czy także osób dbających o swoje zdrowie.
Komponując nasze posiłki, mamy pewność, że ryby z hodowli Jurassic Salmon zapewniają naszej kuchni niepowtarzalny smak i jakość. To właśnie tam wykorzystuje się krystalicznie czystą wodę geotermalną z epoki Jury, która wydobywana jest z głębokości 1225 m p.p.m. Hodowla w tak czystej wodzie sprawia, że mięso pozyskiwane z ryb charakteryzuje się niepowtarzalnym smakiem i bardzo dobrym nasyceniem właściwościami odżywczymi. Jednocześnie bliska lokalizacja Jurassic Salmon zapewnia nam stały dostęp do świeżych produktów — co z pewnością doceniają nasi goście. Szczególną uwagę zwracamy na dania bazujące na nieprzetworzonym termicznie mięsie, do których zalicza się przede wszystkim tatar, łosoś po rybacku, czy też łosoś gravlax.