W poniedziałek krem z pomidora z grzankami i oliwą czosnkową, grillowana polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym lub risotto z dynią, a na deser canolli z kremem patissiere z orzechami? Brzmi dobrze?
We wtorek azjatycka zupa z udkiem kurczaka na kimchi, smażony ryż z warzywami z pstrągiem teriyaki lub sajgonki warzywne. Deser? Mochi yuzu.
Każdy dzień to inna propozycja, inna kuchnia. Powtarzalność w jakości. Unikalność w daniach. A wszystko w rewelacyjnej cenie 49 PLN.

Z taką dewizą pracują osoby odpowiedzialne za nasz sukces i powodzenie restauracji Salmon, co przekłada się na zachwycającą jakość każdego posiłku. Ponadto charakteryzują się pełnym profesjonalizmem zarówno na etapie doboru składników, przyrządzania, jak i serwowania potraw. Wyjątkowe wyczucie smaku to jeden z wielu czynników, które wyróżniają wyrafinowane menu w naszej restauracji.

Aby trafić w gust każdego nasz szef kuchni opiera swoją kuchnię przede wszystkim na naturalnych produktach. Ponadto w restauracji Salmon tworzymy dania zupełnie od podstaw — pomijamy sztuczne polepszacze smaków i półprodukty, które mogłyby obniżyć klasę naszej kuchni.